PUBLICITAT
ACTIVITATS DELS MUSEUS PER A ESCOLES I ALTRES COL.LECTIUS
INFORMACIÓ DESTACADA
   
Verdaloe
 
 
 
 
 
 
 

Aquest apartat està destinat a presentar les activitats per escoles i altres entitats que fan els museus a tots nivells, ja sigui per mainada, professionals o universitari, així com les dedicades a altres col·lectius.

NOTA: Cal esmentar que totes les activitats programades pels museus de les comarques gironines, que són moltes, NO figuren en aquest apartat. En aquest apartat, només es publiquen les activitats que realitzen els MUSEUS COL.LABORADORS és a dir, aquells que tenen la deferència d'ajudar a suportar les despeses de manteniment de GIROMUS, i alhora saben valorar i apreciar la tasca informativa i divulgativa que fa aquest portal per tal que els museus gironins siguin coneguts i visitats.

Disculpeu les molèsties de no podeu oferir les activitats escolars que realitzen els museus de forma unificada, com seria el nostre desig. Entenem que poder veure en una sola pàgina totes dels activitats dels museus gironins seria pràctic, efectiu i altament estalviador de temps, sobre tot per mestres, professors i educadors en general a qui va especialment adreçat aquest apartat.

• FES-TE MUSEU COL.LABORADOR I AJUDA A DONAR A CONÈIXER ELS MUSEUS GIRONINS

 

Alt Empordà
 
 
Baix Empordà
 
 
Cerdanya
 
 
Garrotxa
 
 
Girones
 
 
Pla de l'Estany
 
 
Ripollès
 
 
Selva
 
 
 

El portal-web TRIANGLEGIRONÍ, és un recull d'informació i continguts històrics i culturals de tot els municipis de les comarques gironines, tot i que actualment no hi són tots, però que periòdicament s'hi va incorporant nova informació.