PUBLICITAT
AGENDA D'ACTIVITATS DELS MUSEUS
INFORMACIÓ DESTACADA
       
 
Verdaloe
 
 
 
 
 
 
 

NOTA:

Els museus de les comarques gironines porten a terme moltes activitats, però en aquest apartat només es publiquen les que realitzen els MUSEUS COL.LABORADORS és a dir, aquells que tenen la deferència d'ajudar a suportar les despeses de manteniment de GIROMUS i, alhora saben valorar i apreciar la tasca informativa i de divulgació en favor dels museus gironins que fa aquest portal.

Disculpeu les molèsties de no podeu oferir les activitats dels museus de forma unificada, com seria el nostre desig, pel bé dels amants dels museus i nous visitants.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
 
 
 

El portal-web TRIANGLEGIRONÍ, és un recull d'informació i continguts històrics i culturals de tot els municipis de les comarques gironines, tot i que actualment no hi són tots, però que periòdicament s'hi va incorporant nova informació.

Fes-te museu col.laborador i ajuda econòmicament al suport del portal-web de GIROMUS en el teu propi benefici. D’aquesta manera podrà ésser més conegut i utilitzat, ja que està dedicat a tots els museus de les comarques gironines, per tal que aquests siguin més coneguts i visitats.