PUBLICITAT
EMPRESES DE PRODUCTES, EQUIPAMENT I SERVEIS PER A MUSEUS
INFORMACIÓ DESTACADA
       
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquest apartat està dedicat a les empreses que ofereixen els seus productes i serveis a museus o col·leccions privades, ja sigui decoració, museografia, neteja, restauració, educatius, animació, audiovisuals o qualsevol altre dedicat a crear, modificar o millorar qualsevol entitat museística.

 
PRODUCTES A MUSEUS
Antenes gerunda, Girona

Antenes Gerunda, GironaAntenes Gerunda és una empresa gironina i pionera en el camp de les comunicacions des de 1948, any de la seva fundació.

Les línies de producte disponibles i serveis s’han ampliat considerablement en els últims anys, i poden oferir una àmplia experiència i aplicació a camps com comunicació interna i externa, circuits tancats de televisió, sonorització o alarmes entre altres productes i serveis.

 
DTM Graphics, Girona

DTM GraphicsDTM Graphics és una empresa dedicada a treballs relacionats amb la impressió digital, copisteria, disseny, ròtols lluminosos, tòtems, packaging i decoració interior, entre altres serveis.

Poden oferir a museus i espais dedicats a col·leccions privades, tot un ampli ventall de productes i materials indispensables per a la presentació i la imatge de l’entitat, que poden anar des de grans dimensions a altres de tamany més petit, com poden ésser calendaris de butxaca, tarjetes, tripics o molts altres.

 
Sealju, Salt

Sealju, SaltSEALJU, S.L. és una empresa dedicada a un ampli ventall i aplicacions a instal·lacions relacionades amb, aire condicionat, calefacció, climatització, electricitat, gas i energia solar.

A part del disseny i muntatge d’una instal·lació o equipament, poden oferir un servei de manteniment de les instal·lacions, hagin estat fetes per Sealju o qualsevol altre.

 
En aquest moment no hi ha cap oferta per part d'empresa especialitzada
     
   
     
SERVEIS A MUSEUS
En aquest moment no hi ha cap oferta per part d'empresa especialitzada
     
   
     
En aquest moment no hi ha cap oferta per part d'empresa especialitzada
     
   
     
Pianos Frigoler, Banyoles

Pianos Frigoler, BanyolesPianos Frigoler, s.l. es dedica al lloguer de pianos de concert des de fa més de 10 anys.  El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció del client, facilitant la logística i transport.

S'ofereix la venda, lloguer i afinació de pianos per a qualsevol tipus d’espectacle, com també música en viu per a ocasions especials en inauguracions o celebracions en presentació d'exposicions o altres tipus d'actes en els museus.

 
En aquest moment no hi ha cap oferta per part d'empresa especialitzada
     
   
     
 
 
 

El portal-web TRIANGLEGIRONÍ, és un recull d'informació i continguts històrics i culturals de tot els municipis de les comarques gironines, tot i que actualment no hi són tots, però que periòdicament s'hi va incorporant nova informació.

Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines. Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines.

Fes-te museu associat i col·labora econòmicament en el suport del portal-web de GIROMUS. D’aquesta manera podrà ésser més conegut i utilitzat, ja que està dedicat a tots els museus de les comarques gironines, per tal que aquests siguin més coneguts i visitats.

Si ets una entitat cultural, esportiva, de lleure o de qualsevol signe, sense ànim de lucre i amb pocs recursos econòmics per disposar d’una web per a donar-vos a conèixer, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina et subvenciona totalment el disseny del web. Disposaràs d’una pàgina web totalment gratuïta, pel que fa a la seva construcció i estructura.