PUBLICITAT
MUSEUS I COL.LECCIONS INTERESSANTS
INFORMACIÓ DESTACADA
       
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquest apartat del portal GIROMUS, no forma part de les comarques gironines, sinó que vol ésser una finestra a altres museus i col·leccions que puguin ésser d’interès per les persones que visiten GIROMUS, i que la única finalitat és la de donar a conèixer aquestes institucions, donat que els visitant de GIROMUS són en la seva majoria, admiradors i visitants de la riquesa cultural museística en general.

L'apartat està dividit en tres blocs: Els museus i col·leccions existents en el territori català, els de la resta de l'Estat Espanyol i a diferents països d'Europa.

Museus interessants de Catalunya
Museus interessants de l'Estat EspaNYol
Museus interessants de diferents països d'Europa
 
 
 

El portal-web TRIANGLEGIRONÍ, és un recull d'informació i continguts històrics i culturals de tot els municipis de les comarques gironines, tot i que actualment no hi són tots, però que periòdicament s'hi va incorporant nova informació.

Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines. Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines.

Fes-te museu associat i col·labora econòmicament en el suport del portal-web de GIROMUS. D’aquesta manera podrà ésser més conegut i utilitzat, ja que està dedicat a tots els museus de les comarques gironines, per tal que aquests siguin més coneguts i visitats.

Si ets una entitat cultural, esportiva, de lleure o de qualsevol signe, sense ànim de lucre i amb pocs recursos econòmics per disposar d’una web per a donar-vos a conèixer, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina et subvenciona totalment el disseny del web. Disposaràs d’una pàgina web totalment gratuïta, pel que fa a la seva construcció i estructura.