PUBLICITAT
MUSEUS I COL.LECCIONS INTERESSANTS DE CATALUNYA
INFORMACIÓ DESTACADA
       
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquest apartat del portal GIROMUS, no forma part de les comarques gironines, sinó que vol ésser una finestra a altres museus i col·leccions que puguin ésser d’interès per les persones que visiten GIROMUS, i que la única finalitat és la de donar a conèixer aquestes institucions, donat que els visitant de GIROMUS són en la seva majoria, admiradors i visitants de la riquesa cultural museística en general. Aquest espai està dedicat exclusivament als museus i col.leccions dins el territori català.

Aquest apartat està obert a totes aquelles persones o entitats que creguin convenient donar a conèixer algun museu o col·lecció que pugui ésser d'interès per altres persones.

 

El Museu d'Història de Catalunya recull un ampli ventall de les arrels històriques i culturals de Catalunya a través d'una museografia molt atractiva.

També disposa d'altres espais com poden ésser l'auditori, els tallers didàctics, sales de formació i conferències, llibreria i fins i tot restaurant, entra altres espais.

 
 
Museu de la Música - Barcelona

Un museu amb una gran varietat d'instruments de totes les èpoques, de tots els estils i de molts part del món.

La museografia és agradable i mostra els instruments en espais i exposicions molt lluminoses, distribuïts en diferents i àmplies sales.

 
 
Museu de Cera - Barcelona

En un edifici d'arquitectura neoclàssica i ubicat en el mateix cor de Barcelona, es poden admirar tot un seguit d'escenes sorprenents i admirar el virtuosisme dels creadors de tots els personatges.

Uns personatges que abracen diferents àrees tan de la literatura, història, cultura en general o d'altres.

 
 
Cosmo Caixa - Barcelona

A l’espai del Cosmo Caixa es pot fer un ampli viatge per tots els indrets i racons de la ciència i la tecnologia, com també de l’hàbitat de les persones, els animals i les plantes.

Un espai immens on, no tan sols es pot admirar del gran nombre d’exposicions, sinó on també es pot participar i aprendre.

 
 
Museu del Càntir - Argentona

El museu del càntir d’Argentona presenta una gran varietat en formes, colors, tipus de material i decoració d’aquest estri tant popular en la vida rural a través dels temps.

Per un recorregut agradable a través de varies sales es pot anar descobrint la historia d’aquest recipient. El museu disposa de sala audiovisual i de botiga.

 
 
 
 
 
 

El portal-web TRIANGLEGIRONÍ, és un recull d'informació i continguts històrics i culturals de tot els municipis de les comarques gironines, tot i que actualment no hi són tots, però que periòdicament s'hi va incorporant nova informació.

Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines. Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines.

Fes-te museu associat i col·labora econòmicament en el suport del portal-web de GIROMUS. D’aquesta manera podrà ésser més conegut i utilitzat, ja que està dedicat a tots els museus de les comarques gironines, per tal que aquests siguin més coneguts i visitats.

Si ets una entitat cultural, esportiva, de lleure o de qualsevol signe, sense ànim de lucre i amb pocs recursos econòmics per disposar d’una web per a donar-vos a conèixer, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina et subvenciona totalment el disseny del web. Disposaràs d’una pàgina web totalment gratuïta, pel que fa a la seva construcció i estructura.