PUBLICITAT
MUSEUS I COL.LECCIONS INTERESSANTS D'ESPANYA
INFORMACIÓ DESTACADA
       
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquest apartat del portal GIROMUS, no forma part de les comarques gironines, sinó que vol ésser una finestra a altres museus i col·leccions que puguin ésser d’interès per les persones que visiten GIROMUS, i que la única finalitat és la de donar a conèixer aquestes institucions, donat que els visitant de GIROMUS són en la seva majoria, admiradors i visitants de la riquesa cultural museística en general. Aquest espai està dedicat exclusivament als museus i col.leccions a diferents ciutats del territori dins l'Estat Espanyol, excepte Catalunya.

Aquest apartat està obert a totes aquelles persones o entitats que creguin convenient donar a conèixer algun museu o col·lecció que pugui ésser d'interès per altres persones.

 
Aquarium Donostia - Donostia/San Sebastián

Els primers vestigis de l’Aquàrium cal situar-los a l’any 1928 quan la Societat Oceanogràfica de Guipúscoa va tenir la iniciativa de crear un espai dedicat a les ciències naturals.

Tot el museu, molt atractiu pel seu emplaçament i per la seva museografia, disposa de diferents sales on si exposen temes de biologia marina, modelisme naval entre d’altres.

 
 
Museo Fournier de Naipes - Gasteiz/Vitoria

La col·lecció del Museu Fournier de Naips es va iniciar a l’any 1916 quan Félix Alfaro Fournier, net del fundador, empresari i col·leccionista, va impulsar el museu.

A l’any 1984 la col·lecció va passar a mans de la Diputació Foral d’Àlaba, que va traslladar la col·lecció al Palau de Bendaña, un edifici històric de 1560.

 
 
Celda de Chopin - Valldemossa/Mallorca

L’accés a la cel·la de Chopin, és a través de les dependències de la Reial Cartoixa de Valldemossa.

La cel·la composta de tres àmplies habitacions, fou on es van allotjar Frédéric Chopin i la seva companya George Sand, pseudònim de Amandine Aurore Lucile Dupin, des del 15 de desembre de 1838 a l’11 de febrer de 1839.

 
 
 
 
 

El portal-web TRIANGLEGIRONÍ, és un recull d'informació i continguts històrics i culturals de tot els municipis de les comarques gironines, tot i que actualment no hi són tots, però que periòdicament s'hi va incorporant nova informació.

Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines. Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines.

Fes-te museu associat i col·labora econòmicament en el suport del portal-web de GIROMUS. D’aquesta manera podrà ésser més conegut i utilitzat, ja que està dedicat a tots els museus de les comarques gironines, per tal que aquests siguin més coneguts i visitats.

Si ets una entitat cultural, esportiva, de lleure o de qualsevol signe, sense ànim de lucre i amb pocs recursos econòmics per disposar d’una web per a donar-vos a conèixer, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina et subvenciona totalment el disseny del web. Disposaràs d’una pàgina web totalment gratuïta, pel que fa a la seva construcció i estructura.