Museu de l'Aquearel.la, Llançà

 
Llançà
       
 
Agullana
Albanyà
Cadaqués
Capmany
Castelló d'Empúries
Darnius
Figueres
Garriguella
La Jonquera
La Selva de Mar
L'Escala
Llançà
Palau Saverdera
Pau
Peralada
Portbou
Roses
Torroella de Fluvià
Vilabertran
 
Baix Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Gironès
Pla de l'Estany
Ripollès
Selva
ESPAI TEMÀTIC
Coral Palandriu, Llançà
 
Llançà

El municipi de Llança té una superfície de 28 Km2 i és una de les poblacions de la costa de l’Alt Empordà amb més activitat turística.

Té dos nuclis diferenciats, per una banda el nucli urbà antic de Llançà a l'interior i la zona del port, on hi ha el passeig marítim, el puig del Castellar i el port esportiu i pesquer.

Llançà està situat entre Colera i Port de la Selva amb dos paratges propers de gran bellesa. D’una banda un paisatge interior i l’altre de mar, com són el Parc Natural de l’Albera al nord i el Cap de Creus al sud.

Té una bona oferta de platges que malgrat no tenir una similitud pel que fa a les sorres, sí que ofereix unes aigües fresques i transparents.

Llançà  
 
     
         
         
 
   
 
Video Mapa Informació Temps
 
Museu de l'Aquarel.la, Llançà
Museu de l'Aquarel.la, Llançà

El museu compta amb diverses aquarel.les de Josep Martínez Lozano, nom que porta la mateixa Fundació del museu. També hi ha obres de diferents autors ja desapareguts i que formen part de la col.lecció particular del mateix Martínez Lozano.

Hi ha obres amb un gran contingut de diversitat i evolució pròpies d'autors com: Grau Sala, Ramon Reig, Lloveras, Miquel Farré i altres. El museu es troba en el primer pis de la Casa de la Cultura de la població, en un entorn agradable, decorat amb senzillesa i elegància.

Museu de l'Aquarel.la, Llançà