Museu de la Nina, Castell d'Aro

 
Castell d'Aro
       
 
Calonge
Castell d'Aro
Corçà
La Bisbal d'Empordà
La Pera
Palafrugell
Palamós
Palau-sator
Pals
Sant Feliu de Guíxols
Santa Cristina d'Aro
Torrent
Torroella de Montgrí
Ullastret
Alt Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Gironès
Pla de l'Estany
Ripollès
Selva
ESPAI TEMÀTIC
Clàssic Motor, Platja d'Aro
 
Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró

Castell d’Aro com altres poblacions com podrien ésser Torroella de Montgrí o Calonge, han vist com un simple petit poble que estava a la costa del seu municipi ha crescut en pocs anys per sobre de la capital del mateix municipi situat a l’interior.

Dins aquest municipi de Castell d’Aro hi ha una de les poblacions amb més activitat turística de la Costa Brava, Platja d’Aro. Una petit veïnat de pescadors als anys 40 ha esdevingut en una de les poblacions amb més activitat i animació de les comarques gironines.

Dins el terme municipal de Castell d’Aro, en la part sud, en la mateixa costa, i tocant amb Sant Feliu de Guíxols, també hi ha una altra població prou coneguda que és S’Agaró, on hi ha l’hotel de més prestigi de la Costa Brava, La Gavina.

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró  
 
   
   
 
   
 
   
 
Fotografia Video Mapa Informació Temps
 
Museu de la Nina, Castell d'Aro
Museu de la Nina, Castell d'Aro

En el Museu de la Nina hi ha exposades més de 400 nines. El museu va néixer gràcies a la donació de Fina Teixidor, tot i que actualment també acull la col.lecció privada de Neus Borrell, una gran coneixadora de la nina antiga i complements.

El museu està situat en el conjunt històric-monumental de Castell d'Aro, que fou declarat bé cultural d´Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya a l'any 1995. El museu fou inaugurat a l'any 1997.

Museu de la Nina, Castell d'Aro