Museu del Bonsai, Corçà

 
Corçà
       
 
Calonge
Castell d'Aro
Calonge
Castell d'Aro
Corçà
La Bisbal d'Empordà
La Pera
Palafrugell
Palamós
Palau-sator
Pals
Sant Feliu de Guíxols
Santa Cristina d'Aro
Torrent
Torroella de Montgrí
Ullastret
Alt Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Gironès
Pla de l'Estany
Ripollès
Selva
 
 
Corçà

Corçà és bàsicament una població que durant molts anys i també actualment,  ha viscut bàsicament de l’agricultura i de la ramaderia, tot i que també disposa d’una part de la indústria de la ceràmica, una activitat molt important i característica d'aquest zona baix empordanesa.

Situada a tan sols quatre quilòmetre de La Bisbal d’Empordà, el municipi té tres pobles, apart de la pròpia capital: Casavells, Matajudaica i Cassà de Pelràs.

El Rissec, que és un afluent del riu Daró és el principal riu que travessa el municipi, tot i que la majoria de dies de l'any no porta gens aigua, i per tant, tan sols recull les aigües de pluja dels paratges del seu entorn.

Corçà  
 
         
         
         
 
   
 
Fotografia Video Mapa Informació Temps
 
Museu Joan Abras, Corçà
Museu Joan Abras, Corçà

El Museu és propietat i està dirigit pel mateix Joan Abras. Un artista que tant en la pintura com en l'escultura a sabut impregnar en el sí de la seva obra l'aire, la llum i els colors de l'Empordà. La natura a través de les formes i el volum són presents en els seus treballs.

Joan Abras, no és un artista que mostra el seu art en lloc tancats, ans al contrari, moltes de les seves obres estan al carrer i a l'abast de poder ésser contemplades per tothom; Palamós, Barcelona, Pals, Pamplona, Lloret de Mar, Platja d'Aro, Begur o Santa Cristina d'Aro entre d'altres.

Museu Joan Abras, Corçà  
 
     
     
     
     
 
Museu del Bonsai, Corçà
Museu del Bonsai, Corçà

És un espai obert a tothom, on es pot gaudir d'exposicions temporals i permanents d'exemplars únics i bonsais de mestres nacionals, europeus i japonesos.

Tenen lloc al llarg de l'any demostracions i tallers, en què diferents mestres ens mostren el seu art i els seus secrets. Permet deixar-se endur per una cultura mil·lenària que ha anat instaurant un vincle entre l'home, la natura i els elements de la terra des de temps immemorials.

Amb prèvia reserva, l'entitat ofereix la possibilitat de fer visites guiades individuals, per a grups, associacions i escoles, com també xerrades informatives sobre manteniment.

Museu del Bonsai, Corçà  
 
     
     
     
     
 
Fundació Niebla, Casavells
Fundació Niebla, Casavells
Pendent de visitar
Fundació Niebla, Casavells