Parc d'Art, Cassà de la Selva

 
Cassà de la Selva
       
 
Bescanó
Cassà de la Selva
Celrà
Cervià de Ter
Fornells de la Selva
Girona
Llagostera
Quart
Salt
Alt Empordà
Baix Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Pla de l'Estany
Ripollès
Selva
 
 
Cassà de la Selva

A finals del s.XIX i començament del s.XX, Cassà de la Selva és ben coneguda per l'industria surera, activitat industrial que era antigament compartida per l'activitat agrícola.

El pas dels anys i la pròpia dinàmica del mercat, cada dia més global i competitiu, ha obligat a una transformació d'aquesta indústria com a referent de l'economia del municipi. Avui Cassà de la Selva disposa de dos polígons industrials on hi ha indústries càrniques, del metall, la construcció, elèctriques, tèxtils i serveis, entre d'altres.

El nucli urbà es troba situat al centre del terme municipal, envoltat de deu veïnats: Llebrés de Dalt i de Baix, Matamala, Les Serres, Verneda, Serinyà, Esclet, Mont-roig, Mosqueroles i Sangosta.

Cassà de la Selva  
 
   
   
   
   
 
Fotografia Video Mapa Informació Temps
 
Parc Art, Cassà de la Selva
Parc Art, Cassà de la Selva

En un marc incomparable de verdor, aigua, plantes i flors, el Parc Art ofereix una visió de simbiosi entre el treball de l'artista i la natura.

A partir de diferents recorreguts, el visitant pot anar gaudint d'un bon nombre d'obres d'art contemporani, les quals estan perfectament identificades tant pel que fa a l'any de la seva creació com del nom de l'artista.

En conjunt el Parc ofereix una espai que de forma relaxada i sense presa, es poden contemplar les obres i descansar si ve de gust en algun dels seus indrets podent gaudir alhora, d'un natural i obert espectacle de colors i formes.

Parc d'Art, Cassà de la Selva  
 
   
   
   
   
 
Museu de la Postal, Cassà de la Selva
Museu de la Postal, Cassà de la Selva

Les postals, documents de correu, paper imprès, cromos, documentació sobre periodisme, diferents documents i aspectes de dinamització cultural o fotografies antigues, són una part de l'amplia col·lecció que disposa en Xavier Romero dins el seu fons documental, però on la postal, és la part principal y rellevant.

Xavier Romero porta més de 40 anys com a periodista, col·leccionista i dinamitzador cultural.

Cal destacar que com a periodista i coneixedor del món del col·leccionisme, cada diumenge disposa d’un espai en el suplement dominical del Diari de Girona que parla de col·leccionisme i museus.

Museu de la Postal, Col.lecció Xavier Romero, Cassà de la Selva