Museu d'Art Moder Raset, Cervià de Ter

 
Cervià de Ter
       
 
Bescanó
Cassà de la Selva
Celrà
Cervià de Ter
Fornells de la Selva
Girona
Llagostera
Quart
Salt
Alt Empordà
Baix Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Pla de l'Estany
Ripollès
Selva
 
 
Cervià de Ter

Un dels edificis més emblemàtics de la població és l’antic monestir de Santa Maria de Cervià, antic priorat benedictí fundat a l’any 1053.

Es conserva l’església romànica del s.XII de tres naus i tres absis, i part de les dependencies monacals al voltant d’un claustre amb dues galeries romàniques del s.XIII i que fou ampliat durant el s.XVII.

Cervià és un poble petit, tranquil i ben comunicat tant amb Girona com en direcció a la Costa Brava central. Té com a principal afluent el riu Ter.

Cervià de Ter  
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Fotografia Video Mapa Informació Temps
 
Museu d'Art Modern Raset, Cervià de Ter
Museu Raset, Cervià de Ter

El Museu Raset és un museu d’art modern que posseeix una bella i apassionant col·lecció de pintures d’essència metafísica.

El museu es troba emplaçat en una construcció senyorial del s.XIII amb bells continguts arquitectònics i que fou lloc de refugi durant uns dies de l'insigne poeta Antonio Machado de camí cap a l’exili a Cotlliure (França).

El museu disposa per a l’exposició de les seves obres d’art de quatre galeries en la planta baixa de l’edifici.Com a complement pedagògic i de formació, el museu també organitza periòdicament cursos de dibuix i pintura en unes aules disponibles en el mateix edifici.

Museu d'Art Contemporani Raset, Cervià de Ter