Can Salades, Llagostera

 
Llagostera
       
 
Bescanó
Cassà de la Selva
Celrà
Cervià de Ter
Fornells de la Selva
Girona
Llagostera
Quart
Salt
Alt Empordà
Baix Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Pla de l'Estany
Ripollès
Selva
 
 
Llagostera

Llagostera és el municipi situat més al sud de la comarca del Gironès, i pas de la carretera d’accés a la Costa Brava central, de poblacions com Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Calonge o Palamós.

La part més antiga està situada en un puig d’extraordinària visió sobre el seu entorn i on encara es poden veure les restes de l’antic castell del poble, destacant les dues torres de planta circular unides per un pany de muralla.

En aquest mateix nucli antic hi destaca l’església parroquial de Sant Feliu, una construcció gòtica d’una sola nau i un esvelt campanar poligonal de 50 metres d’alçada.

Llagostera  
 
   
   
   
 
   
 
Fotografia Video Mapa Informació Temps
 
Museu Vila, Llagostera

Emili Vilà Gorgoll (1887-1967) fou un pintor nascut a Llagostera, on també hi va morir després d'una llarga trajectòria artística. Paris va ésser la ciutat nucli de la seva obra, tot hi que altres poblacions com Barcelona, S'Agaró i el mateix Llagostera, també foren llocs de residència del pintor.

La part principal de la seva obra està emmarcada dins el cartellisme i el retrat. En la casa-museu d'Emili Vilà, lloc on va néixer i morir, s'hi poden veure un bon nombre dels seus treball, com també la col·lecció de Modigliani i un autoretrat de Toulouse Lautrec.

Casa-Museu Emili Vila Gorgoll, Llagostera  
 
 
   
   
   
 
Butterfly center, Llagostera
Butterfly center, Llagostera

El Butterflies Center és una entitat lúdica i educativa dedicada als insectes en general i a les papallones en particular.

Es un centre que permet endinsar-se en el tròpic, on es troben les papallones més espectaculars del món. Centenars de papallones hi són presents, permeten sentir, viure i veure el seu moviment.

Butterflies Center està dividit en dues parts: La zona d'exposició permanent de papallones i d'insectes dissecats i la zona de l'Insectarium, que és un espai enjardinat tropical on les papallones hi viuen i es mouen en total llibertat.

Butterflies Center, Llagostera  
 
 
   
   
   
 
Can Salades, Llagostera
Can Salades, Llagostera
Pendent de visitar
Can Salades, Llagostera  
 
   
   
   
   
 
Museu Etnològic, Llagostera
Museu Etnològic, Llagostera
El Museu Etnològic no és visitable en l'actualitat, ha estat desmantellat i en el seu lloc hi ha l'oficina de turisme de Llagostera. El material està provisionalment guardat a l'espera de l’aprovació definitiva d'un nou centre.
Museu Etnològic, Llagostera