Molló Parc, el Parc dels Pirineus, Molló

 
Molló
       
 
Campdevànol
Camprodon
Gombrèn
Molló
Planoles
Queralbs
Ribes de Freser
Ripoll
Sant Joan de les Abadesses
Toses
Vallfogona del Ripollès
Alt Empordà
Baix Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Gironès
Pla de l'Estany
Selva
 
 
Molló, Ripollès

Molló és un municipi situat al nord del Ripollès, en la Vall de Camprodon i nexe d’unió amb la comarca del Vallespir a la Catalunya Nord. Es un pas còmode per la carretera actual C-38 a través del Coll d’Ares que connecta amb la D-115 en direcció a Prats de Molló en territori francès.

Destaca la interessant església parroquial del segle XII de  Santa Cecilia. Una construcció romànica, declarada monument històric-artístic a l’any 1979, destacant sobre tot el seu esvelt campanar.

Es un municipi poc poblat i té nou nuclis urbans: Can Solà, Espinavell, Fabert, Favars, Ginestosa, Els Grells, Moixons, Molló i El Riberal.

Molló, Ripollès  
 
   
   
 
   
 
   
 
Fotografia Video Mapa Informació Temps
 
Molló Parc, el Parc dels Pirineus
Molló Parc, Parc dels Pirineus

Molló Parc és un parc natural situat en un paratge verd, agradable, pirinenc i banyat pel Ritort afluent del Riu Ter, format per tot un seguit de recorreguts a fi de poder passejar per tot el seu recinte de forma còmode i agradable.

El parc ofereix la possibilitat de contemplar la fauna del Pirineu amb presència d’animals pirinencs com: marmotes, cabirols, ossos bru, muflons, cérvols, isardes, cabres salvatges, daines o esquirols.

Disposa d’una granja amb varietat d’animals com: ànecs, gallines, ovelles o conills. Per les famílies que volen passar-hi el dia, també hi ha zones de picnic i servei de cafeteria i una botiga de records.

Molló Parc, Parc dels Pirineus