Col.lecció d'Automobils de Salvador Claret, Sils

 
Selva Sils
       
 
Amer
Arbúcies
Blanes
Breda
Lloret de Mar
Massanes
Sant Hilari Sacalm
Santa Coloma de Farners
Sils
Tossa de Mar
Alt Empordà
Baix Empordà
Cerdanya
Garrotxa
Gironès
Pla de l'Estany
Ripollès
 
 
 
Sils

Sils està situat al fons de la plana selvatana i fins a finals del segle XIX una gran part de la zona meridional va està ocupat per l’estany de Sils, on hi anaven a parar les aigües de les rieres de Vallcanera, Caldes, Pins, el Rec Clar i la Torderola. L’estany ocupava una superfície d’uns set quilometres quadrats, actualment molt més reduïda i bàsicament representa uns espais de zones humides riques pel que fa a la flora, vegetació i fauna.

És un municipi amb deu nuclis urbans, essent el poble de Sils el més habitat, on hi destaca la seva església parroquial de Santa Maria del s.XVIII, amb diferents estils arquitectònics en el seu conjunt, però destacant el campanar de cúpula de ceràmica verda, obra del gran arquitecte Rafael Masó.

Sils  
 
   
   
 
   
 
   
 
Fotografia Video Mapa Informació Temps
 
Col.lecció d'Automòbils de Salvador Claret, Sils
Col.lecció d'Automòbils Salvador Claret, Sils

La col·lecció d'automòbils, motos, bicicletes i molts altres tipus de vehicles, són els que estan exposats en aquest museu que forma part de la col·lecció privada d'en Salvador Claret.

Un museu que arranca a l'any 1950 quan en Salvador Claret i Naspleda va adquirir un Ford T de l'any 1923. El fet de participar als anys 60 en la primera trobada d'automòbils d'època i degut al seu èxit, el va animar a continuar en l'adquisició de més automòbils i vehicles en general.

Gràcies a l'afany pel món del motor, avui es pot admirar en les quatre sales que disposa el museu tota aquesta relíquia motoritzada del passat.

Col.lecció d'Automòbils de Salvador Claret, Sils