PUBLICITAT
NOTICIES
INFORMACIÓ DESTACADA
       
 
 
 
 
 
 
 
 

NOU MUSEU A GIROMUS: "AQUA"

S'ha incorporat un nou museu a GIROMUS en la població de Sant Hilari Sacalm (Selva).

També s'ha classificat per la seva especialització, en el bloc temàtic: "Museus de l'Ecosistema i del Medi Ambient".

El nou museu "AQUA" està dedicat a l'exposició de totes les facetes naturals, fonts d'obtenció, de salut, benestar o industrials entre moltes altres, que envolten al fluid més important de la vida: l'aigua. Complementa l'exposició aspectes culturals i mediambientals dels entorns de Sant Hilari Sacalm i de les Guilleries en general.

Girona, gener 2015

CENTRE D'INTERPRETACIÓ SOBRE L'EXILI CULTURAL CATALÀ

Durant el primer trimestre de 2015 d’ajuntament d’Agullana amb col·laboració amb el Museu Memorial de l’Exili de La Jonquera, té prevista la inauguració d’un Centre d’Interpretació, dedicat a l’exili cultural català.

El seu emplaçament serà en el centre d’Agullana i disposarà d’una superfície d’uns 70 metres quadrats, en un edifici recentment remodelat, situat en la plaça de l’Església i per tant, a prop de l’actual Exposició de la necròpolis de Can Bech de Baix.

Agullana, conjuntament amb La Vajol i Darnius, foren enclavaments molt importants en els darrers dies del front de guerra de Catalunya al febrer de 1939, i on es van viure moments històrics i presència de personatges del govern republicà, de la Generalitat de Catalunya i del govern basc.

En el nostre portal-web: Triangle Gironí, dedicat a ressaltar aspectes d’informació i culturals de les comarques gironines, hi trobareu amplia informació sobre d’aquests fets:

veure en el Triangle Gironí: Agullana - La Vajol

Girona, novembre 2014

 
 

El portal-web TRIANGLEGIRONÍ, és un recull d'informació i continguts històrics i culturals de tot els municipis de les comarques gironines, tot i que actualment no hi són tots, però que periòdicament s'hi va incorporant nova informació.

Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines. Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines.

Fes-te museu col.laborador i ajuda econòmicament al suport del portal-web de GIROMUS en el teu propi benefici. D’aquesta manera podrà ésser més conegut i utilitzat, ja que està dedicat a tots els museus de les comarques gironines, per tal que aquests siguin més coneguts i visitats.

Si ets una entitat cultural, esportiva, de lleure o de qualsevol signe, sense ànim de lucre i amb pocs recursos econòmics per disposar d’una web per a donar-vos a conèixer, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina et subvenciona totalment el disseny del web. Disposaràs d’una pàgina web totalment gratuïta, pel que fa a la seva construcció i estructura.