PUBLICITAT
INFORMACIÓ SOBRE OFERTES I DEMANDES
INFORMACIÓ DESTACADA
       
 
 
 
 
 
 
 
 

En aquest apartat GIROMUS per una banda, vol establir un vincle entre les ofertes o demandes que puguin tenir els museus o col·leccions, adreçat a particulars o entitats interessades, y també per part de particulars o entitats que se vulguin adreçar a un museu o col·lecció en base a una oferta o demanda concreta.

Per tant, en aquest apartat hi podran figurar les ofertes per part de museus i col·leccions com, venda de mobiliari, equipaments, articles o altres, i també, demandes o oferiments a personal per tal de cobrir alguna vacant o realitzar un projecte o treball puntual. El mateix objectiu s’estableix per tots aquells particulars o entitats que vulguin adreçar-se als museus o col·leccions.

 
OFERTES I DEMANDES PER PART DELS MUSEUS I COL.LECCIONS
En aquest moment no hi ha cap oferta per part de cap museu o col.lecció
     
   
     
En aquest moment no hi ha cap demanda per part de cap museu o col.lecció
     
   
     
OFERTES I DEMANDES DE PARTICULARS O ENTITATS A MUSEUS O COL.LECCIONS
En aquest moment no hi ha cap oferta per part de particular o entitat a museus o col.lecció
     
   
     
En aquest moment no hi ha cap demanda per part de particular o entitat a museus o col.lecció
     
   
     
 
 
 
 
 
 

El portal-web TRIANGLEGIRONÍ, és un recull d'informació i continguts històrics i culturals de tot els municipis de les comarques gironines, tot i que actualment no hi són tots, però que periòdicament s'hi va incorporant nova informació.

Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines. Entra a GIROART i descobreix la millor web dedicada galeries d'art i sales d'exposicions de les comarques gironines.

Fes-te museu col.laborador i ajuda econòmicament al suport del portal-web de GIROMUS en el teu propi benefici. D’aquesta manera podrà ésser més conegut i utilitzat, ja que està dedicat a tots els museus de les comarques gironines, per tal que aquests siguin més coneguts i visitats.

Si ets una entitat cultural, esportiva, de lleure o de qualsevol signe, sense ànim de lucre i amb pocs recursos econòmics per disposar d’una web per a donar-vos a conèixer, l'Associació Cultural i Divulgativa Gironina et subvenciona totalment el disseny del web. Disposaràs d’una pàgina web totalment gratuïta, pel que fa a la seva construcció i estructura.